Echipa ATG ofera serviciul de mentenanta si reparatii a instalatiilor de hidranti si sprinklere/drencere, punandu-va la dispozitie o echipa de ingineri si instalatori cu experienta, autorizati si atestati (ISU) in efectuarea acestor tipuri de operatiuni.

Detinem autorizatiile si echipamentele necesare desfasurarii acestei activitati in mod profesional si in conditiile legale.
- Autorizatie acordata de Centrul National pentru Securitatea la Incendiu si Protectie Civila in baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea lucrarilor de Instalare si Intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze flourate cu efect de sera.
- Autorizatie acordata de Inspectoratul de Stat pentru controlul cazanelor, recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat I.T.I.S.C.I.R. Bucuresti pentru urmatoarele specializari:

•    Montare, punere in functiune, reparare si intretinere la:
-    instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane.


•    Instalare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la:
-    cazane cu apa calda cu P<400kW

Serviciu (prevazut in legislatie ca fiind obligatoriu - Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, Normativ privind securitatea la incendiu a constructiilor – Instalatii de stingere P118/2-2013), prezinta o serie de avantaje: 

  •  rezolvati problema sigurantei functionarii instalatiilor de stingere a incendiilor;
  •  rezolvati problema asumarii si indeplinirii obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare;
  •  costurile sunt mai mici, decat daca ati avea propriii angajati autorizati ISU pentru acelasi serviciu;
  •  documentatia tehnica este actualizata permanent;
  •  responsabilitatea intocmirii graficului de verificari si interventii periodice si realizarea lui apartine ATG Mentenanta;
  •  ATG Mentenanta asigura interventia in orice situatie (pentru reparatii, remedieri si verificari neplanificate).